Knuffel poncho’s na de ceremonie

Gepubliceerd op

Knuffel poncho’s na de ceremonie

In augustus waren de corona maatregelen iets versoepeld maar na de ceremonie feliciteren en knuffelen was helaas niet toegestaan. Daar had dit bruidspaar iets op verzonnen… namelijk knuffel poncho’s! We kennen ze allemaal wel, de wegwerp regenjasjes en dan achterstevoren aangetrokken. Zo kon oma ook weer eens sinds tijden haar kleinkinderen knuffelen! Ik heb tijdens de coronacrisis best wel wat bruiloften mogen fotograferen en ze waren stuk voor stuk prachtig en intiem. In september had ik ook verschillende bruiloften in mijn agenda staan…maar twee weken na deze bruiloft belandde ik ineens voor bijna een maand in het ziekenhuis met Spondylodiscitis, een bacterie in mijn wervelkolom… gelukkig heb ik veel fantastische collega fotografen en kon mijn man voor elke bruiloft een vervanger regelen.

Met behulp van Jensd.nl