Astrid Termaat

Over mij

Ik ben Astrid Termaat, geboren en getogen in Cuijk, een dorp aan de Maas. Daar woon ik nu nog steeds, samen met mijn man en zoon.

Ik ben eigenlijk mijn hele leven al creatief bezig. Toen ik 15 jaar was en klaar met de middelbare school, wilde ik eigenlijk naar de schildersschool in Boxtel, maar dat vond mijn vader geen goed idee 🙂

Het is de kappersschool geworden en ben nu dus al 25 jaar werkzaam in het kappersvak. In 2000 wilde ik iets anders gaan doen, maar wist eigenlijk nog niet precies wat… Sjaak, mijn man en allerbeste vriend heeft me altijd gesteund en de ruimte gegeven om uit te zoeken wat ik zou willen gaan doen.

In 2002 is onze zoon geboren en heb ik een heel jaar “niks” anders gedaan dan van ons kind genieten. Ik fotografeerde altijd al veel en dat werd steeds meer, ik ging eigenlijk nooit meer zonder camera de deur uit. In 2003 ben ik zelfstandig gaan werken als kapster, ik mistte mijn klanten en kon het toch goed combineren met fotografie.

Voor nog meer uitdaging ben ik de Vakopleiding aan de FotoVakschool in Venlo gaan volgen, waarvoor ik mijn vakdiploma heb gehaald in maart 2011, met als specialisatie bruidsfotografie.

Ik werk freelance in de fotojournalistiek voor oa de Maasdriehoek.

Maar het allerleukste vind ik de trouwreportages! Er is niks leukers dan een gelukkig bruidspaar te mogen vastleggen, omringt door familie en vrienden. Het liefst een hele dag, want die begint al ‘s ochtends als de bruid eindelijk haar jurk aan mag! Als ik van een trouwdag thuiskom ben ik moe en voldaan en denk ik “Dit is het mooiste werk wat er is!”

Nieuwste blog bericht

Bruiloft “De Toren” ~ Heeswijk Dinther

Bruiloft "De Toren" ~ Heeswijk Dinther Als bruidsfotograaf Astrid Termaat heb ik het geluk gehad om vele unieke bruiloften vast te leggen. Onlangs was ik getuige van een bijzondere dag die zowel de r...
Bekijk bericht

Wanneer is jullie dag?

    Met behulp van Jensd.nl
    ×