Trouwen in Groesbeek ~ De Wolfsberg

Gepubliceerd op

Trouwen in Groesbeek ~ De Wolfsberg

Als u op zoek bent naar een unieke en mooie trouwlocatie, kijk dan niet verder dan Groesbeek en de Wolfsberg. Gelegen in een schilderachtige vallei omgeven door weelderige bossen, biedt het gebied een aantal van de meest adembenemende uitzichten die u zich maar kunt voorstellen. Het is niet alleen de perfecte plek voor het maken van trouwfoto’s, maar het is ook de thuisbasis van enkele van de beste trouwlocaties die u kunt vinden in heel Nederland.

Vandaag bezochten we zo’n locatie: De Wolfsberg. Dit particuliere landgoed is liefdevol gerestaureerd en dient nu als prachtige trouwlocatie. De tuin heeft een kleine kapel, een overvloed aan bomen en struiken en een prachtig uitzicht op Groesbeek vanaf de achterkant van het landgoed.

Toen we bij de Wolfsberg aankwamen, werden we begroet door de gasten die zich hadden verzameld om getuige te zijn van deze speciale dag. Nadat iedereen zijn plaats had ingenomen in de kapel, was het tijd voor de ceremonie. Zodra ze het jawoord gaven, juichten familie en vrienden van vreugde voordat ze zich haastten om buiten in de tuinen foto’s te maken met het bruidspaar.

Daarna volgde een heerlijk diner, bereid door een van Groesbeeks beste koks. Iedereen genoot van elke hap en na afloop waren er toespraken van familieleden die hen liefde en voorspoed wensten in hun leven samen. Natuurlijk is geen bruiloft compleet zonder muziek, dus na het diner was het tijd voor een dansje! Tot ieders vreugde hadden de bruid en bruidegom hun eigen openingsdans ingestudeerd, die een enthousiast applaus kreeg van alle aanwezigen – het was echt een feeststemming!

De avond eindigde met meer dansen in de nacht voordat we allemaal net voor middernacht op weg gingen naar huis. We hadden zo’n geweldige ervaring op deze magische plek – deelnemen aan iemands speciale dag hier in De Wolfsberg voelde echt als deel uitmaken van iets heel bijzonders! Als u op zoek bent naar een unieke en mooie trouwlocatie, overweeg dan Groesbeek en vooral De Wolfsberg – u zult er geen spijt van krijgen!

Met behulp van Jensd.nl